Први децембар-Светски дан бобе против ХИВ-а!

Аутор Super User. Posted in Вести

У сарадњи са Патронажном службом Дома здравља Крупањ, у нашој школи 1.12.2017. године обележен је Светски дан борбе против ХИВ-а. Одржана су предавања за ученике седмог и осмог разреда школе у Завлаци и Белој Цркви. Ученицима је подељен рекламни материјал и значајно им је подигнута свест о овој болести едуковањем о начину њеног (не)преношења.

Мађионичарска представа

Аутор Super User. Posted in Вести

У четвртак, 30.11.2017. године, за наше ученике матичне школе и ИО Завлака, изведена је мађионичарска представа. Наши ученици уживали су у јединственој и оригиналној представи, уз разне мађионичарске трикове. 

Превенција и заштита деце од опојних дрога и алкохола

Аутор Super User. Posted in Вести

У оквиру пројекта „Основи  безбедности деце“ у среду 15.11.2017. године за наше ученике четвртог и шестог разреда, одржана је презентација на тему „Превенција и заштита деце од опојних дрога и алкохола.“

Још једном је остварена добра сарадња са МУП-ом Крупањ.

Јесењи распуст

Аутор Super User. Posted in Вести

Јесењи распуст за ученике почиње у четвртак 9.11., а завршава се у петак 10.11.2017. године.

Ученицима желимо пријатан продужени викенд.

Стручно усавршавање запослених

Аутор Super User. Posted in Вести

Наша школа била је организатор семинара на тему „Оснаживање наставника за васпитни рад“, који је реализован у суботу, 21.10.2017. године, за све наше наставнике, директора и педагога.

Предавачи су били Радица Благојевић, психолог и Гордана Томоњић, педагог.

Семинар је имао за циљ повећање компетенције наставника за превенцију и решавање васпитних проблема. Наши запослени, својим присуством, још једном су потврдили колики је значај сталног стручног усавршавања у раду.